Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Espai Gramenet nova entitat i lloc de trobada i d'activitat de diverses entitats socials a la ciutat.

 

Espai Gramenet és la nova entitat que desenvoluparà la seva activitat en el local de l'antic i ja dissolt Ateneu Popular Julia Romera, que va deixar tots els equipaments a la disposició dels nous usuaris, EG pretén ser un lloc de trobada i d'activitat de diverses entitats socials de la ciutat. Avui s'ha fet la presentació de l'equip directiu provisional a l'espera de la legalització en el registre d'entitats de Generalitat.
Algunes de les entitats que tindran la seva seu al local són: La Plataforma d' Afectats per la Hipoteca, Conreu Sereny, El Cabàs, Biblioteca La Foguera, L'ANC, Consell per la República, Circ, Sobirania Salut i algunes més que estan pendents de confirmació.  Espai Gramenet neix amb l'esperança de ser un espai de coordinació de les entitats i un punt de referència a la ciutat en el desenvolupament d'activitats culturals, ecològiques, crítiques i alternatives.
Un cop finalitzada la trajectòria de l'Ateneu Popular, des de l'activisme alternatiu de la ciutat esperàvem que EG ocupés aquests espai tan necessari a la nostra ciutat on poder desenvolupar activitats des de l'àmbit de la ciutadania lliure, sense tuteles ni dependències.
Endavant Espai Gramenet !


facebook espai gramenet

 
Asignación
Instagram