Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

La Lluita per unes Pistes de 400

LA LLUITA PER LES PISTES DE 400 –Felicitats a la cuitat lluitadora per aquest èxit
8/03/2015
Dins del treball de recuperació de la memòria històrica de la ciutat i tal com us dèiem en el primer vídeo, “Ja tenim pistes de 400 a Santa Coloma”,  hem realitza aquesta segona part, on amb imatges d’arxiu fem un petit resum d’algunes de les mobilitzacions realitzades per l’UCA amb el recolzament de la Plataforma en defensa de la Serra de Marina i altres entitats per aconseguir finalment les pistes de 400.

La tenim pistes de 400 a Santa Coloma
Febrer de 2015
Rafael Vives, secretari de l’UCA (Unió Colomenca d'Atletisme) ens fa un resum del camí recorregut fins arribar a tenir a la ciutat unes pistes de 400 i les lluites per aconseguir-les.
Gramenet.tv ha fet un seguiment  durant aquets anys de les mobilitzacions realitzades per l’UCA, amb el recolzament de la plataforma en defensa de la Serra de Marina i altres entitats de la ciutat i realitzarem un muntatge audiovisual amb el material d’arxiu.

Modificació del PGM per a Les pistes de 400
31/05/2010

Intervenció de La Plataforma en defensa de la Serra de Marina i Can Zam, entitats i l'oposició en el ple Municipal del dia 31 en relació a la modificació del PGM per a la construcció de les pistes de 400 m.
Insistim, ara cal estar amatents perquè els compromisos es compleixin i perquè els responsables municipals no oblidin que Can Zam s'ha de veure i tractar de forma global i coherent, amb un pla que defugi d'improvisacions i pedaços.

Les pistes de 400 metres, quasi bé a tocar!
27/05/2010

A la reunió d'avui, la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam ha donat el vist-i-plau a la proposta que ha fet l'Ajuntament sobre la ubicació de les pistes d'atletisme reglamentàries de Santa Coloma de Gramenet.
Desprès de la darrera reunió de l'Ajuntament amb la Plataforma sembla ser que les pistes podran ser una realitat, just en el lloc de Can Zam que ja s'havia pactat l'any 2006. Ara cal estar amatents perquè els compromisos es compleixin i perquè els responsables municipals no oblidin que Can Zam s'ha de veure i tractar de forma global i coherent, amb un pla que defugi d'improvisacions i pedaços.
Així, tot aquests darrers anys de nyaps i incerteses ja han passat a la història. L'Ajuntament haurà d'aprendre la lliçó: mai s'ha de donar l'esquena al poble. I les entitats, agrupades entorn de la Plataforma, hem pogut refermar una vegada més l'evidència de que el moviment unitari, rigorós i ben organitzat porta a aconseguir fites que d'altre forma serien inabastables.
 
Asignación
Instagram