Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

 CENTRE D'ACOLLIMENT

Centre d'acolliment de Santa Coloma

 

20 Anys - Centre d'Acolliment 2013


(5 de 5) Centre D'acolliment, 20 anys - Taula rodona: Santa Coloma i la Immigració - Gramenet
10/06/2013
La setmana del 10 al 16 de juny vam celebrar 20 anys del Centre d'Acolliment. Amb l'ajuda d'altres entitats i de bons amics.
El dia 10 van participar Emilana Salinas i Francisco Javier Bustamante amb la presentacio realitzada per Sheila Mazzene membre del centre.


(4 de 5) Centre D'acolliment, 20 anys - Taula rodona: Experiències Migratòries - Gramenet
12/06/2013
La setmana del 10 al 16 de juny vam celebrar 20 anys del Centre d'Acolliment. Amb l'ajuda d'altres entitats i de bons amics.


(3 de 5) Jocs, batucada i dinar en el 20 ANIVERSARI DEL CENTRE D'ACOLLIMENT
16/06/2013
La setmana d'activitats va cloure diumenge dia 16. Al matí vam tenir jocs per a infants gràcies als monitors del CEP i de Rellotge XXI. Els draconaires van venir a celebrar l'aniversari amb nosaltres i ens van regalar una bona batucada. :-)
Per cloure totes les activitats, la gent del centre va fer un  bon dinar per a tothom que volgués participar-hi. I mentre cuinàvem, vam tenir la sort de sentir la guitarra del Manolo i les cançons de l'Esmeralda.
Cada any acabem el curs repartint els diplomes del Centre, i aquest cop ho vam fer des de l'escenari de la plaça del Rellotge... Tot un luxe!
Volem tornar a donar les gràcies a la gent que ens ha ajudat, que ens ha donat suport, que hi ha participat... tant als actes de l'aniversari com en els nostres més de vint anys d'història.


(2 de 5) Gimcana, Tallers de danses en el 20 ANIVERSARI DEL CENTRE D'ACOLLIMENT
13-15/06/2013
Dintre dels actes que vam organitzar al Centre d'Acolliment de Santa Coloma per celebrar el nostre vintè aniversari hi havia una gimcana al parc del Motocròs. Segurament va ser un dels esdeveniments més interessants de la setmana, ja que les persones que vénen al Centre mai no havien participat en una activitat d'aquesta mena i van descobrir una manera de divertir-se inusual a les seves cultures.
Un cop arribat el cap de setmana, el dissabte 15 vam començar a la plaça del Rellotge amb els tallers de danses. Va començar, trencant el gel de la plaça d'una manera espectacular, el taller de danses europees. Vam continuar amb una molt petita demostració xinesa. Tot seguit, la salsa va fer participar molta de la gent que hi havia per la plaça. Finalment, la dansa del ventre va acabar d'atreure el gran públic que ja ens acompanyaria tota la nit.  No hauríem pogut tirar endavant amb aquesta activitat sense la participació desinteressada de la majoria dels i les talleristes. L'Assemblea de Joves també ens va donar el seu suport encarregant-se del bar de la festa. Moltes gràcies a tothom!


(1 de 5) Concert en el 20 ANIVERSARI DEL CENTRE D'ACOLLIMENT
El passat 15 de juny, dins de tot un seguit d'activitats que es van dur a terme per commemorar el vintè aniversari del Centre d'Acolliment de Santa Coloma, es va fer a la plaça del Rellotge, al barri del Fondo, un concert amb una gran acceptació veïnal i de ciutat. Va començar amb les danses de Sher-e-Punjab, acolorides, amb vestits llavorats, brillants...Van omplir de color l'escenari i el públic de gent del sud d'Àsia que es reuní al voltant del seu folklore, juntament amb totes les altres persones que omplíem l'espai. Després de llegir el manifest de l'aniversari, va arribar el torn de
Kenkeliba, un grup format per persones procedents del Senegal, amb un ampli repertori d'intruments de percussió, molts dels quals són originaris del seu país. Els músics i les ballarines del Kenkeliba van portar el públic a un alt grau de participació.
Finalment, amb SotaTaula Kandela, rumba catalana, vam donar per acabat el concert. La plaça portava plena des de les cinc de tarda. I tothom va marxar cap al Riu Nord, que celebrava la seva festa major
. 

 
Asignación
Instagram