Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

JORNADA de TREBALL 2021 al POBLAT IBÈRIC de PUIG CASTELLAR

Dissabte 6 de novembre s'ha fet la Jornada de treball que cada any organitza el Col.lectiu Ciutadà-bruixots del CEP, en la que es fa una intervenció en defensa del medi natural o el patrimoni. Enguany hi han participat una trentena de persones amb la col·laboració i l'assessorament del Museu Torre Balldovina.  S'ha intervingut traient bulbs o rizomes de lliri que en els anys 60 es van plantar al Poblat ibèric  per a embellir el jaciment. Aquesta plantació ben intencionada, amb els anys ha resultat contraproduent, ja que posa en risc alguns murs del jaciment quan el rizoma o arrel creix entre les pedres del mur i l'acaba deteriorant, a més de ser una planta molt invasiva i de ràpida reproducció. Al final de la jornada s'han extret molts lliris que s'han carregat en dues furgonetes dels guardes del Parc de la Serra de Marina.


TORRENT DE LES BRUIXES, 25 ANYS I
33 DEL COL.LECTIU CIUTADÀ DEL C.E.P.
Documental sobre els  33 anys d 'activitat del Col.lectiu Ciutadà del Centre Excursionista Puigcastellar  (1979 - 2012), els 25 darrers dels quals de feina forestal voluntària al Torrent de les Bruixes de Santa Coloma de Gramenet. El reportatge inclou:    La lluita pel riu Besòs      La recuperació de les fonts del terme     La reforestació i la protecció de la muntanya     L'itinerari de natura i arqueològic      També s'hi esmenten altres temes, com ara l'exposició i cartell "Arbres a Santa Coloma" (1ª Festa Major democràtica, 1979).


 

 
Asignación
Instagram