Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

REFUGIATS


4/09/2016
Avui a Santa Coloma s’ha realitzat un acte a les escales de l’església Major de denuncia de la situació de les persones que fugen de la guerra.
Un gran nombre de persones han escoltat les cançons, textos i poemes de solidaritat amb els refugiats i han acabat amb un minut de silenci.


8/04/2016       (37,38 minuts.)
Rhodes, Atenes, Eslovènia, Calais, Lleida, Barcelona - Aquest vídeo es el resum d’una feina realitzada per un grup de voluntaris des de el mes d’octubre del 2015 fins al març del 2016, sensibles amb el patiment dels refugiats  amb d’imatges i entrevistes en el territori fugint de tot sensacionalisme.
Pretén ser només un homenatge a la societat civil mínimament organitzada


19/12/2015
Centenars  de persones de tot Catalunya han donat resposta durant el mes de novembre a la campanya de recollida de roba pels refugiats.
Durant varis dies molts voluntaris han classificat mantes, anoracs i roba d’abric per diferents edats en capses.
Hem de fet el seguiment dels  quatre tràilers amb materials pels diferents campament d’Eslovènia que la l’ONG contra part “SLOVENSKA FILANTROPIJA”  ha coordinat amb altres ONGs.
En aquets moments estem classificant roba per  un nou enviament.


Veins i veïnes de Gramenet s’han concentrat a la placa de la Vila en rebuig a les morts d’emigrants i refugiats de les guerres en el mediterrani, fruit de les polítiques europees en matèria de fronteres.


 
Asignación
Instagram