Gramenet.TV ...

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Associació Colomenca de Dones Artemis

WEB: http://artemisdegramenet.weebly.com/

Aquí tenim un enllaç per descarregar el llibre de
Pilar Giner Mir, Resisténcia i Entrega
en la versió amb veu.

9/12/2008
Un grup de dones de la ciutat hem muntat l'Associació Colomenca de Dones Artemis. Volem que aquest nou grup sigui una alternativa als existents i ocupi un buit que, al nostre parer, existeix a la ciutat. Els nostres objectius són:
* Fer visible la importància que tenim les dones a la societat actual i a la ciutat.
* Lluitar contra la discriminació que, encara, patim les dones i canviar els rols existents.
* Ser un espai on poder debatre temes cabdals per a la nostra societat: l'atur femení, el nostre paper a la família, com es poden fer polítiques per a la ciutat incorporant el punt de vista de les dones, com afecta i afectarà la crisi econòmica actual -especialment a les dones-, conciliació vida laboral i familiar,  ...
* Intercanviar opinions i informacions sobre temes que afecten les dones. Salut sexual i reproductiva, diferents etapes a la vida de les dones, ...

El que volem és contribuir, des d'una òptica d'esquerres, a feminitzar la societat i a assolir espais de convivència entre homes i dones lliures, diferents però no desiguals.

El grup es va presentar el dimarts 9 de desembre, a les 20 hores, a la Biblioteca Central,  i hi van participar les escriptores Conxa Llinàs i Antònia Carré, autores del llibre Les dones també fem la democràcia, editat aquest any amb motiu del 75è aniversari de l'assoliment del dret a vot de les dones a l'Estat espanyol. Segurament no coneixes aquesta commemoració perquè ha passat sense pena ni glòria. Això només és una prova més de la invisibilitat que encara patim les dones en ple segle XXI.

Associació Colomenca de Dones Artemis
artemisdegramenet@gmail.com