Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Centre Excursionista Puigcastellar

"L'EXCURSIONISME AL FRANQUISME"
acte presentat per MANEL GALGO

 

En Manel Galgo del CEP ( Centre Excursionista Puigcastellar) ens explica que amb l'arribada de la dictadura al 1939, tots els nostres drets i llibertats van desaparèixer fins el punt de no permetre'ns parlar ni escriure en la nostra llengua. És a partir d'aquell moment quan les entitats excursionistes i els seus membres, van jugar un paper molt important per recuperar tot allò que ens havia estat arrabassat impunement.

Enllaç a 𝐋'𝐞𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐦𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐚𝐥à 𝐬𝐨𝐭𝐚 𝐞𝐥 𝐟𝐫𝐚𝐧𝐪𝐮𝐢𝐬𝐦𝐞 La repressió de l'excursionisme catalanista, així com de la llengua i cultura catalana, per part del règim franquista.

https://youtu.be/UzIBxc7wJPE

28ª Vetllada Nadalenca al C.E. PUIGCASTELLAR
Santa Coloma de Gramenent

13/12/2020
La Vetllada Nadalenca del CEP, és un acte poètic-musical on diversos socis i sòcies de l'entitat i autors locals reciten poemes i nadales, i l'Orfeó Tanit interpreta la part musical. És ja un acte tradicional en aquestes dates, enguany és la 28 ena edició, i que per les actuals circumstàncies de la pandèmia us oferim en format virtual:

Presentació de l'acte: Isabel Ibañez

Fragments del Poema de Nadal de Josep Mª de Sagarra llegits per:  Pepita P. Valls, Joan Llagostera, Teresa José, Roser Bou i Carme Saro

Poesies pròpies recitades per:  Mercè Prat, Jordi Valls, Ferran Saro i Rodolfo del Hoyo

Pilar Manzanares de l'Orfeó Tanit, presenta la interpretació un   fragment del Glòria de Vivaldi.

Cloenda: Albert Noguera

 
Asignación
Instagram