Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

鸡 (Jī) "Pollo", presentació de l'últim llibre de Jordi Valls Pozo25/04/2019

Dos referents de dins i fora la ciutat, el poeta Jordi Valls i l’artista visual Miquel Àngel Para, enceten un debat sense censures ni guió sobre les obsessions del primer i de les actituds de l’art en general a ran de la publicació del seu 13è llibre, «Pollo». Un recull de proses poètiques de magma i calibre estranys, on trobem el verb de Foix, Brossa i Sampere de rerefons, un seguit de personatges que responen a la identitat irreverent de la imaginació de l’autor (ara transformat en una mena de guia) que es rebelen i combaten contra la realitat consabuda i monòtona del viure. El paradigma de «Pollo» és també la geografia que cavalca entre la nostàlgia d’una Santa Coloma ja desapareguda i una de nova que batega amb més força i més llengües que mai. Aquest diàleg sense embuts comptarà amb la lectura de ChenXiao Xiang, una estudiant xinesa, d’un dels poemes del llibre com a punt culminant de la trobada.


鸡 (Jī) "Pollo", presentació de l'últim llibre de Jordi Valls Pozo

Presentació de "Pollo" de Jordi Valls, editorial Tanit, a Centre d'Art Can Sisteré, Santa Coloma de Gramenet.  Lectura del poema "Els pescadors del llac Lugu" a Víctor Rodríguez Núñez. Inspirat en el poeta Jidi Majia. Traduït al xinès pel professor Zhao Zhenjiang i llegit en veu de Chen Xiao i a l'original per Jordi Valls.

 
Asignación
Instagram