Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Defensa del Territori

RECUPEREM el Cim per una República de la Pau! - Montseny


16/10/2016
Amb el lema “Recuperem el cim!, per una República de la Pau!” diverses entitats del Montseny, entre elles la CUP de Sant Celoni, va organitzar el, 12-O, un acte antimilitarista al Puig Sesolles per denunciar la presència de la base que l'exèrcit espanyol té a a tocar del Turó de l’Home. Es reclama el seu tancament definitiu i el desmantellament de la base militar de comunicacions, la retirada de les tanques i els filats, la renaturalització del cim i el retorn de la titularitat del puig Sesolles al poble català.
A l’acte han participat la diputada de la CUP, Gabriela Serra, el president de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, Carles Lumeras, i l'advocada celonina Montserrat Vinyets. El grup “Folk o barbàrie” ha posat el toc musical reivindicatiu.

LA CANONADA DE LA VERGONYA

 


11/07/2015
Molts cops, les imatges estereotipades dels paisatges que veiem als informatius, ens amaguen realitats opaques, fins i tot truculentes, d’allò que està succeint en realitat . Tal és el cas del Montseny, i en particular del seu riu més emblemàtic: la Tordera.
Les intervencions especulatives i destructives del medi ambient, sobre aquest riu, han acabat sent un paradigma de les actuacions que l’Administració i les empreses privades estan fent al Montseny i la resta dels espais naturals de Catalunya. Aquest petit documental pretén explicar breument una d’aquestes actuacions

 
Asignación
Instagram