Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Contra la corrupció i la impunitat

Resum de la roda de premsa celebrada el dia 18 de novembre de 2009 al Col·legi de Periodistes

Resum de la roda de premsa celebrada el dia 18 de novembre de 2009 al Col·legi de Periodistes. En ella s'ha convocat la manifestació prevista pel dissabte 21 de novembre, sota el lema 'Contra la corrupció i la impunitat'. La concentració que es celebrarà a la plaça de Sant Jaume (18 hores) està convocada per més de 60 entitats i col·lectius. Entre aquestes entitats es troba la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam. A la roda de premsa han assistit molts mitjans de comunicació. Aquest vídeo és un  extracte, molt resumit, de les quatre intervencions que s'han fet a la roda de premsa, ja que aquesta s'ha allargat més d'una hora i mitja.

Imatges de la concentració a Barcelona
(21/11/09)
Una nombrosa representació de Santa Coloma es desplaça a Barcelona a la concentració 'Contra la corrupció i la impunitat i en defensa del bé públic'. Aquestes són imatges de la concentració. També hi ha un ftragment de la ntervenció d'en Jordi Pastor, representant de la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam i de la lectura del Manifest signat per les entitats convocants.

 
Asignación
Instagram