Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Barri del Fondo

Facebook Biblioteca del Fondo

Butlletí "En el Fondo"

Butlleti n.1 Juny 2016

Butlleti n.2 Juliol 2016

Butlleti n.3 Octubre 2016

Butlleti n.4 Gener 2017Ruta JULIA ROMERA fins al seu Carrer al Fondo a Gramenet


6/03/2016
Dintre de les activitats del 8 de març, s’ha fet un recorregut pels espais relacionats amb Julia Romera.
La ruta ha finalitzat al barri del fondo on s’ha canviat el nom al “carrer de la victòria”, per el de la militant de les joventuts llibertaries de la nostra ciutat nascuda ara fa 100 anys i morta a l’any 1941 a la presó de dones de les Corts.

FLASHMOB - MOU-TE pels teus drets - Barri del Fondo - Gramenet 


16/12/ 2012
El matí de diumenge 16 de desembre de 2012, ARA - Assemblea Popular de Gramenet ha tornat a realitzar la flashmob "Mou-te pels teus drets", conjuntament amb Fondo Comerç en el marc de compromís amb la coordinadora per la convivència, "Santa Coloma Conviu".
La flashmob ha aplegat desenes de persones a la Plaça del Rellotge (Fondo) de Santa Coloma de Gramenet, i es realitza per donar a conèixer la constitució d'ARA - Assemblea Popular de Gramenet i per denunciar la situació social actual de retallades socials i laborals, així com una crida per sortir al carrer a construir alternatives al sistema capitalista

Els Sabors del Món -- Barri del Fondo -- Gramenet


27/05/2012
En el barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet s'ha realitzat una mostra de productes "Els sabors del món".
Maria Teresa Castellví, presidenta de Fondo comerç i Pilar López, Directora del CNL L'Heura ens explicant la organització de la mostra.
Entitats i comerços han elaborat i distribuït diferents menjars dels seus països, també s'ha fet entrega d'un receptari traduït al català.

17/03/2007 - 40 Anys d'amistats en el Fondo - Gramenet
http://www.fondogramenet.blogspot.com


30/01/2011
Alguna cosa va passar als anys 60 i 70 al barri del Fondo perquè la gent que es va conèixer en aquella època entorn de l'esglèsia de Sant Joan Baptista es mostri eufòrica cada vegada que es troba esporàdicament. Ara, 40 anys desprès, quan ja no són tant joves, hem decidit tornar-nos a reunir per pasar un dia junts, rememorar el que vam ser i explicar-nos com ens ha anat la vida.


 
Asignación
Instagram