Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Valoració de la comissió de la Plataforma en Defensa de La Serra de Marina i Can Zam, a la sortida de la reunió amb l’AMB i l’Ajuntament per debatre el futur del parc.


La Plataforma en Defensa de la SM. i Can Zam va participar al programa 'Badalona Tres60' de TV

Mobilització pel parc de Can Zam complet

Avui diumenge 7 de novembre a les 11 del matí ens hem concentrat a la Plaça de la Vila dins la Jornada S.O.S. Can Zam i després de llegir el manifest de la Plataforma en defensa de la Serra de Marina i Can Zam on s’exposaven les reivindicacions sobre el Parc i contra la Clariana polivalent, s’ha sortit en manifestació i cercavila amb batucada pels carrers de Santa Coloma fins arribar al parc de Can Zam on s’ha explicat a la gent que hi era la situació precària del parc.    

Tot seguit s’han fet una sèrie d’activitats com la pintada del mural reivindicatiu, jocs infantils, l’exposició del futur mediambiental que es voldria per la ciutat i l’assemblea sobre la posició de la plataforma davant les diferents problemàtiques del conjunt del parc i les reivindicacions més immediates de cara la reunió del proper dijous dia 11 a les 19h de representants de la Plataforma amb l’AMB i l’Ajuntament. S’ha convocat a concentrar-se el mateix dia a les 18:45 davant l’Ajuntament per donar suport a la comissió que hi participarà.

Després ha seguit el dinar popular i hem gaudit del concert amb la Laura Socaixina i Noir Silence

 

 
Asignación
Instagram