Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.


 


Gemma Dalmau presidenta de Gramenet per la independència secció local de l’ANC, ha presenta l’acte al museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet, on han intervingut: Àngel Colom, David Fernàndez, Joan Manuel Tresserras, Montserrat Tura, Teresa Mira, amb torn posterior de preguntes, en diferents gravacions podeu veure les intervencions.


Crida a participar en “El 20J TANCAREM EL CIE BARCELONA”, dins de acte “GUANYEM LA LLIBERTAT. PER L'ESTAT SOCIAL!” on també Ana María Surra de “SI amb nosaltres” intervé fent una explicació de per que la seva entitat donarà  suport a tot els partits que estiguin per a la independència.


Àngel Coloma ha intervingut en l’acte organitza per Gramenet per la independència secció local de l’ANC. Comenta que el procés d’acollida d’aquest nouvinguts s’ha fet prou bé però no s’està fent tan bé l’arrelament que es una feina més complexa. Tenim el gran repte del mestissatge social, convidar-los a ser fundadors del nou estat català.

Si resolem aquest repte Catalunya pot aportar a Europa un model de convivència en uns moments en que el vell continent corren aires créixens de xenofòbia, racisme i nacionalismes tancats.


David Fernàndez ha intervingut en l’acte organitza pel Gramenet per la independència secció local de l’ANC.

Ens parla del catalanisme popular, obrer i republicà; confirma que hem avançat en aquest sentit quant les classes populars s’han implicat.

El municipalisme es l’espai predilecte per construir des de a baix una nova societat.

Ho fem nosaltres o ens ho fan, o se és ciutadà o se és esclau..

La crisi no és nomes econòmica sinó social, cultural, ètica i civilitzatòria  


Joan Manuel Tresserras ha intervingut en l’acte organitza per Gramenet per la independència secció local de l’ANC.

Ens fa una introducció històrica fins arribar als moments actuals en que son inacceptables la corrupció, l’atur...

Ara tenim l’oportunitat, no de reformar l’estat si no de construir un de nou, la República Catalana, nosaltres som molts i les regnes del nou país les agafarem nosaltres. La primera oportunitat d’expressar-ho serà el 27S.


Teresa Mira ha intervingut en l’acte organitzat per Gramenet per la independència secció local de l’ANC, on defensa el diàleg amb l’estat espanyol de tu a tu en posició d’igualtat que ara no hi és, i aquesta igualtat s’està aconseguint per l’empenta de societat civil. Diu que la corrent independentista d’ICV defensa una República Catalana Independent 

Ens ha recordat a Xavi Valls com al seu mestre.


Montserrat Tura ha intervingut en l’acte organitzat per Gramenet per la independència secció local de l’ANC, explicant els diferents intents per obtenir una gestió independent per Catalunya i els diferents graus de federalisme que no s’han arribat a poder posar en funcionament a l’esta espanyol, insistint que no es pot deslligar l’emancipació nacional de l’emancipació social

 
Asignación
Instagram