Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

LLUÍS HERNÀNDEZ


INAUGURACIÓ DE L’ESCULTURA en record de LLUÍS HERNÁNDEZ I ALCÀCER Primer alcalde de la democràcia (1979-1991)
Dissabte 26 de novembre a les 11:00 del matí s’inaugura l'escultura, que s'ha aconseguit gràcies a la participació popular. L'escultura s'aixecarà en el parc de Can Zam, l'espai més simbòlic de l'esperit i de la lluita colomenca.
Serà un acte de record i de memòria per ara i per a les properes generacions.
Els records s'obliden però si es guarden, no moren. A nosaltres ens toca salvaguardar-los
.


12/04/2012
Intervenció de Lluís Hernàndez en la presentació del llibre, “LES OLIVERES, SABOR A BARRIO 1970 – 1980” autor, Fernando Saro, on s’explica les mobilitzacions del barri contra l’especulació i per millorar la qualitat de vida, que va coincidir amb la lluita per la democràcia i el final del Franquisme.


15/09/2016          (2:14:13 hores)
El 26 de novembre del 2015, la biblioteca de Singuerlin, Salvador Cabré, es va omplir de gom a gom per retre un homenatge a Lluís Hernández, primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma de Gramenet (1979-1991). Va morir el 20 de juliol del 2015
A l'acte varen intervenir veïns i veïnes del seu barri de Les Oliveres, mestres, poetes, companys d'ICV i de l'Ajuntament, familiars i amics i amigues.
Tothom va ressaltar que va viure de forma honesta i sempre al costat dels més pobres. I en coherència amb el seu estil de vida, va morir pobre.
INFORMACIÓ: Probablement, el pròxim mes de novembre es col·locarà l'escultura popular d'en Lluís Hernández, davant del Parc de Can Zam, a la sortida del metro. Aquesta escultura s'ha aconseguit gràcies a les aportacions del poble de Sta. Coloma
.


“El Encuentro de Solidaridad con la Revolucion Popular Sandinista” li ret homenatge a la memòria de Lluís Hernández,

Acabamos de saber que Lluís Hernández, el cura rojo, alcalde de Santa Coloma de Gramenet, que impulsó y apadrinó el hermanamiento con Jalapa, los años 80, militante del PSUC (partido comunista catalán) falleció, Así que,  un aplauso de la Asamblea.


Ha mort Lluís Hernàndez, va ser el primer batlle de la democràcia a la nostra ciutat però també va ser moltes coses: un capellà rebel, un lluitador contra les injustícies, un bon amic, un bon veí, una persona solidari integra...

Era això tan simple i tan difícil, UNA PERSONA BONA. Descansi en pau. 
Asignación
Instagram