Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Un recorregut per l’exposició Joan Vicente Castells L’home de la cartera

Dos  dels col·laboradors més estrets del paleobotànic i arqueòleg colomenc Joan Vicente Castells (1921-2010) - la seva filla, Roser Vicente Vila, presidenta del Centre de la Natura del Barcelonès-Nord, i el doctor en Biologia Vegetal, Joan Devis, vicepresident del Centre de la Natura del Barcelonès-Nord - ens acompanyen en aquest vídeo en un recorregut per l’exposició Joan Vicente Castells L’home de la cartera, inaugurada el passat dia 16 d’abril i que restarà al Museu Torre Balldovina fins al dia 3 de juliol.
Aquesta exposició en homenatge a Joan Vicente en el centenari del seu naixement, recull una molt acurada selecció d’objectes, estris de treball, materials (entre els quals la col·lecció de malecologia del Centre de la Natura i  destacades troballes fòssils) i obres que mostren les diferents facetes de l’activitat personal, social i científica de Joan Vicente. A través dels plafons explicatius es pot seguir el recorregut vital, en els seus diferents vessants, de qui fou l’organitzador i director del primer museu municipal de Santa Coloma.

 
Asignación
Instagram