Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

75 Aniversari del Centre Excursionista Puigcastellar Conversa amb quatre presidents - Gramenet

El Centre Excursionista Puigcastellar celebra aquest mes d’octubre els 75 anys de vida. És una de les entitats més longeves de Santa Coloma de Gramenet i el seu butlletí és la publicació degana de la ciutat. El CEP és una entitat capdavantera en els esports de muntanya i una referència imprescindible pel que fa a la cura del patrimoni natural i cultural de la població. Aquest vídeo presenta un resum de la seva intensa i dilatada vida i el batec de l’entitat a través de la veu dels seus quatre darrers presidents.

Acte de presentación d’inici del  75 Aniversari del CEP

Ja sense restriccions d’aforament, socis, amics i ciutadania de Santa Coloma es va aplegar a la biblioteca Salvador Cabré-Singuerlín per celebrar l’inici dels actes en commemoració del 75è aniversari de la fundació del Centre Excursionista Puigcastellar. L’acte, presentat per Albert Noguera, actual president, i per Mercè Prat, amb el faristol que lluïa el logotip commemoratiu, obra de Quim Varela, va tenir un emocionat record per als tres fundadors del CEP -Joaquim Varela, Joan Nebot i Josep Quereda- representats per les seves famílies. Es projectà el vídeo de Gramenet.tv, que fa una repassada històrica i actual de l’entitat, i l’acte es va cloure amb l’actuació de l’Orfeó Tanit, que celebrava la tornada a l’activitat després de la pandèmia.

Actuació de l’Orfeó Tanit a l’acte d’inici del  75 Aniversari del CEP

 L’Orfeó Tanit, entitat que forma part de la gran família del CEP, va cloure l’acte inicial de la celebració dels 75 anys del Centre amb un breu concert carregat de significat ja que suposava la tornada de l’Orfeó als escenaris. Tornar a assajar plegats i tornar a cantar en públic després de dos anys d’aturada per la pandèmia, ha estat tot un repte que el públic agraí. Dirigits pel compositor Josep Pascual, van oferir:

Signore delle cime (Giuseppe di Marzi) -cancó dedicada a un muntanyenc mort en accident de muntanya-.

Luci care, luci belle (Mozart) -pertanyent als Nocturns del compositor-.

El cor dels jueus (Verdi) -conegut cor de l’Òpera Nabucco-.

No hi puc fer res (Elvis Presley) - adaptació de la cançó del rei del rock Can’t help falling in Love-.

El cant dels ocells (harmonització de Francesc Vila) - cançó de Nadal tradicional catalana popularitzada pel violoncel·lista Pau Casals-.

 
Asignación
Instagram