Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

VOLEM TOT EL PARC DE CAN ZAM!

27/06/2020
VERD, QUE T'ESTIMO VERD
Fa tres generacions de colomecs que demanen: "CAN ZAM PER AL POBLE". "TOT CAN ZAM VERD I FRONDÓS".Ara, després del confinament per la pandèmia de la COVID-19, la nostra ciutat, tan densament poblada, necessita més que mai TOT EL PARC, TOTS ELS DIES DE L'ANY.
Aquest és el clam que ahir es va tornar a sentir a Can Zam, convocats per "La Plataforma en defensa de la Serra de Marina i Can Zam".
AJUNTAMENT PROU!
FORA LES TANQUES!
VOLEM TOT EL PARC DE CAN ZAM!
EL VOLEM ARA!

  "Les darreres lluites de Can Zam 2002 2006" 

Josep Pitarque, Pep Palacio, Albert Faba, Pepi Sánchez, Àngel Pla, Josep Miquel Garcia, Ferran Lopez, Mireia Martinez, Paco Bustos, Santiago Tornero, Albert Noguera, Diego Arroyo, Joan Pastor, Salvador Bolancer, Eduardo Carbonell, Andres Bolancer,  Albert Rodulfo, Alfons Martinez, Teresa Franco, Jordi Garcia, ens fan un resum de les lluites per recuperar CAN ZAM entre 2002 i 2006.
Hem penjat la pel•lícula que vam realitzar explicant  "Les darreres lluites de Can Zam 2002 2006", per posar-nos al dia i els més joves estigui'n assabentats de com es va arribar als últims acords.

 
Asignación
Instagram