Gramenet.TV 

 Aquesta pàgina recull la història i l'actualitat dels moviments socials i entitats populars i el testimoni amb entrevistes als actors.

Clica sobre la imatge i la veuràs ampliada






12 novembre del 2023


Amb una gran assistència de públic avui, 12 de novembre de 2023 s'ha celebrat en els jardins de Can Sisterĕ l'acte central del Correllengua a la nostra vila organitzat per  OMNIUM . ANC, CEP, CONSELL PER LA REPÚBLICA, CUP/GENT, ERC, TRIBALL COLOMA, CONSORCI PER LA NORMALITZACIÓ LINGŪISTICA, AMICS DE LA SARDANA, amb el suport de la Cal i  del l'Ajuntament de Santa Coloma.

El manifest del Correllengua  d'enguany, dedicat a Joan Brossa ha estat llegit per membres de les diferents entitats .

La participació ha estat molt fluida. La gimcana  ha estat tot un èxit, constant i molt variada. Quitxalla, persones nouvingudes que estan aprenent català  i gent del país amb ganes de participar.

La xocolatada  amb fartons per tothom ens ha endolcit la festa.

L'Elies Lleó del Grup Eskamot ha interpretat el Cant dels ocells   com homenatge /record  de l'amiga Marta Olivés que ens ha deixat recentment i que avui havia d'actuar en aquest acte.

La festa ha finalitzat amb l'actuació del grup Eskamot d'en Joan Boada amb cançons tradicionals , havaneres i corrandes.

 
Asignación
Instagram